KaiNexus is opgericht door Matt Paliulis en Dr Gregory Jacobson, kamergenoten en studerend aan de Washington University in St. Louis. Als SEH arts in het Vanderbilt Medical Center zag Greg allerlei mogelijkheden om processen te verbeteren, echter hij had geen tool ter beschikking om alle verbeteractiviteiten te organiseren en de resultaten inzichtelijk te maken.  In de tussentijd bleven Greg en Matt elkaar regelmatig ontmoeten. Ze bespraken de mogelijkheden tot het bouwen van een platform die de procesverbeteringen zou kunnen ondersteunen.

Het idee van KaiNexus was geboren. 

 

De filosofie

Het geloof  dat organisaties alleen succesvol kunnen verbeteren wanneer er gebruik gemaakt kan worden van de kennis die bij iedere medewerker aanwezig is, vormt de filosofie achter KaiNexus. Het is de missie van Kainexus om technologie en ervaring te gebruiken om van het verbeteren een echt succes te maken.

 

Gebruikers

Ondertussen ondersteunt KaiNexus nu vele duizenden gebruikers bij het continu verbeteren in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, productie, logistiek en de dienstverlening.

 

Samenwerking

De samenwerking van KaiNexus en NextChange in de Benelux geeft organisaties de unieke ondersteuning die van het verbeteren een echt succes maakt.