NextChange is opgericht in 2005 door Robert Klomp, Erwin Haas en John van Beers, 3 executive MBA studenten aan de universiteit van Derby (UK). Hun managementervaringen en hun ideeën over proces-optimalisatie liggen ten grondslag aan de filosofie van NextChange. NextChange ondersteunt organisaties met het optimaliseren van processen. Wij stellen organisaties in staat zich continu te verbeteren. NextChange heeft  ervaringen in de industrie, de Zorg (Cure & Care) en de (lokale) overheid.

 

Onze filosofie is gebaseerd op inspiratie, motivatie en realisatie. 

Inspiratie

Door het delen van onze kennis en ervaring inspireren wij uw organisatie. Wij zijn een volwaardige gesprekspartner en gaan empatisch te werk. Onze praktische aanpak geeft duidelijkheid.

 

Motivatie

Uw ambitie vertalen wij in een duidelijke richting. Dit creëert betrokkenheid. Door de mensen te verbinden en te ondersteunen brengen wij uw organisatie in beweging.

 

Realisatie

Het resultaat staat voorop. Door uw organisatie effectief te begeleiden en te coachen worden de doelstellingen bereikt. Uiteindelijk stellen wij uw mensen in staat om het verbeteren zelfstandig voort te zetten.